Mai 21, 2012, 03:29:06 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi:

Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: nu reusesc sa fac serveru no steam  (Citit de 145 ori)
effekt
Incepator
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul Adresa de email
« : Noiembrie 24, 2011, 01:06:03 »

am luat server creator dupa forum, am facut serveru, i am dat drumu a mers perfec pe steam dupa care am vrut sa pun pachul no steam si nu a mers. dupa ce pun pachul no steam imi apare in consola serverului "public ip is 0.0.0.0" si nu merge adaugat nici pe setti.de la ce sa fie oare ?
pls sa ma ajute cineva.  Sărut
Memorat
Baross
Administrator
Membru Full

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul Adresa de email
« Răspunde #1 : Decembrie 24, 2011, 01:31:27 »

"public ip is 0.0.0.0" apare oricum si inainte de patchuire deci asta nu e o problema.
Dupa ce ai instalat serverul si l-ai patchuit cu Rev Emu (de aici) serverul este NO Steam si poti intra pe el fara probleme din lista de Lan sau cu comanda "connect ip:port". Asta nu inseamna ca serverul merge doar pe Lan. Daca conexiunea ta la internet este in regula si accepta conectari, atunci orcine poate intra pe server.

Problema cu Setti este alta mancare de peste...
De ceva timp au inceput sa faca boost pe bani la servere...implicit cand intervine banul, se duce totul dracului...
Acum pentru a accepta servere cu ip romanesc trebuie sa te inscrii pe forumul lor, si le pui un fel de cerere sa-ti primeasca serverul. Vezi doamne, sa nu cumva sa inscrii redirecte...de fapt e o mare tiganie sa te faca sa platesti boosting.
Deci, inscrierea este totusi gratuita, daca te apuci si le scrii un topic cerandu-le sa-ti verifice si sa-ti primeasca serverul.

In momentul asta incercam sa vedem daca nu putem face noi un masterserver pentru CSS doar cu servere romanesti, sa scapam odata de rusii aia de la Setti...ar fi bine daca am reusi.
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: