Mai 18, 2012, 11:02:44 *
Bine ai venit, Vizitator. Trebuie să te autentifici sau să îţi creezi un cont.

Autentifică-te cu numele de utilizator, parola şi precizează durata sesiunii.
Noutăţi:

Pagini: [1]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: da-mi si mie un sfat  (Citit de 346 ori)
steam
Incepator
*

Deconectat Deconectat

Vezi Profilul Adresa de email
« : Martie 14, 2009, 02:30:19 »

nu am stiut unde sa postez despre glittermod  si am postat vreau sa nu imi mai apara in stinga jos de 2 ori cutare a facut atita damage,cutare area atiata acuratete(intelegi ce vrea sa spun) dar imi arata de 2 ori si vreau sa imi arata o data deci scrie cutare damage si jos sub tot la fel si inca ceva cum pot sa imi activez limba romina???si de ce nu scrie ca la amx mod x in mijlocul ecranului cutare sa furisat si la injunghiat pe cutare ,adica mesaje din astia cutare aa vut o explozie pt cutare ma intelegi?? sper ca nu sint stresant dar imi place acest SOURCE mersi pt intelegere
Memorat
Baross
Administrator
Membru Full

Deconectat Deconectat

« Răspunde #1 : Martie 14, 2009, 02:17:32 »

1. S-ar putea ca din cauza ca pluginul este de doua ori activat sa apara mesajul de 2 ori (odata se incarca din metamod si odata se incarca direct din addons).. Uite cum faci...mergi in addons si stergi de acolo trei fisiere Glittermod: glittermod.dll, glittermod.vdf, si glittermod_i486.so . Cred ca nu vor mai aparea mesajele in dublu exemplar.

2. Pentru traducere, am scris si in tutorial...te duci in cstrike\cfg ... ai acolo gmp_english.txt si gmp_RO.txt . Pe cel in engleza il stergi sau il redenumesti iar pe cel RO il redenumesti gmp_english.txt .. cam asta e.

3. Mesajele alea pe centrul ecranului nu stiu inca sa existe pe Source..si intr-un fel e bine (fie vorba intre noi)...sunt enervante rau si nici nu vezi sa joci de ele..  Face cu ochiul
Memorat
steam
Incepator
*

Deconectat Deconectat

« Răspunde #2 : Martie 15, 2009, 06:31:14 »

ai dreptate cu mesajele in mijlocul ecranului  deci am rezolvat am sters acele fisiere care ai zis si nu imi mai scrie in dublura mersi mult
Memorat
Pagini: [1]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul: